"Не е важно какво иска народа, аз казвам от какво се нуждае." - Давид Бен Гурион

сряда, 11 май 2011 г.

Строго Секретно.След прочитане да се изгори!

                                                                                                                              Фантазия 
До Началника на МОСАД, Тел Авив,Израел
Доклад  от Моше Машиах ,относно пресконференция на говорителя на Организацията за промяна на света, Тексас, САЩ
Господин Шефе,
Съгласно Вашата заповед присъствувах на пресконференцията на господин О.К., говорител на Организацията за промяна на света, състояла се миналия петък в ранчо в Тексас. Присъствуваха около 15 непознати за мен мъже, с изключение на двама, трима с арабска външност, известни ми от предишните пътувания .
Господин О.К. ми направи впечатление на интелигентен мъж , на около 60 години, облечен в костюм за сафари , който не  поздравяваше  с гостите, а само ги приканваше да заемат удобно места, защото предстоеше показ на документален филм. Огромният плазмен монитор заемаше половината стена на просторен хол, обзаведен с мебели по последна мода.
Оше в началото бях шокиран от видяното в документалния филм, съпроводен с коментари на господин О.К. Моето предположение е , че филма е сниман в базата Гуантанамо.
Ясер Арафат, нашия министър председател Ицхак Рабин, диктатора от Ирак Садам Хусеин в компанията на редица известни политически дейци от близкото минало и цял свят посрещаха лидера на «Ал Кайда» Осама Бен Ладен !!!
«Осама Бен Ладен пристигна безопасно в новото си жилище, в което да завърши живота си – коментира господин О.К. Десет години Бен Ладен и неговата организация нанесоха огромни щети на света, американската икономика и Европа и сега се договорихме да му предоставим луксозен живот до края на дните му в замяна на отказ от терористичната дейност.»
В следващите кадри показваха Ясер Арафат и Ицхак Рабин играя табла и отпиват студена бира. Рабин продължаваше да пуши упорито, а палестинския лидер постояно оправяше куфието, но това не им пречеше да разговарят радушно. Около тях се въртеше Ануар Садат и желаещ «марс» за любимеца му Ясер.
«Помните ли, двамата лидери бяха много близко до сключване на мир между палестинците и евреите, мир, който можеше да нанесе непоправима щета на световната оръжейна индустрия и ние бяхме принудени да се договорим, че ще им предоставим свобода в нашата империя в замяна на отказ от мирно споразумение. Не дай Боже някой да узнае за нашия заговор!»
Появи се и Садам Хусейн – бившия диктатор на Ирак , съпроводен от синовете си , прекопаващи прекрасната градина и други мустакати мъже. Най- големият хвърляше погледи към скамейката с принцеса Даяна, редяща пасианс в присъствието на една от съпругите на Садам.
«Ние измислихме химическото оръжие в ръцете на Садам Хусейн, което бе заплаха за свободния свят. Не можехме да допуснем, че нефтените ресурси на Ирак да попаднат в неизвестни ръце. Ние го търпяхме докато водеше война със своя съсед Иран за оръжейните доставки и картелите бяха доволни . Тази операция с промиването на мозъците успя и сега Садам е много доволен, че вместо в Рая с дествениците може да си пие бирата и общува с родата».
Господин О.К. спокойно обяснява на присъстващите, че света се нуждае от вълнения, войни, цунами, ядрени бедствия, регулация на икономически кризи и да се държи в постоянен страх и напрежение, което е гаранция за оцеляване. «Всеки един от присъстващите е пълноправен партньор на най -голямата тайна в света, което ни дава пълен контрол на продължаващото съществуване на света. Aко не се намесваме, светът ще свърши бързо и непредвидимо -  обясняваше той. Имаме проблеми само с аятолах Хомейни, който е завещал всичко на Ахминаджад и за това го държим в карцера. А това иранско копеле засега не се съгласява да се подчини.»
«Ще бъда откровен, сега подготвяме особен проект с участието на редица арабски лидери, неуспяващи да се справят с вълненията и насилието в собствените си страни. Тази операция ще се проведе на етапи, най вече заради упоритостта на Муамар, но в крайна сметка и той ще се присъедини към нас . Вече са готови апартаментите за Хусни Мубарак, Башар Асад и нашия приятел Муамар Кадафи.»
«Всички виждате, че няма никаква конспирация, никой не отрови Арафат, стрелбата срещу Ицхак Рабин бе с халостни патрони, Ануар Садат не бе убит от мюсюлмански фанатици, Садам Хусейн остана недоволен само от начина по който бе изваден от кладенеца, а Бен Ладен не искаше снимки с неговия лик да се появят в средствата за масова информация. Той е достатъчно суетен и искаше мюсюлманите да го запомнят млад, силен и Богоизбран.»
След края на филма О.К. пред всички започна да диктува на своя асистент : » Ричард, запишете на Силвио Берлускони някаква афера и я допьлнете със сексуални сцени, до октомври трябва да се започнат договореностите със Северна Корея. В края на декември някаква катастрофа в британската империя, а през лятото глад в Африка. А за Ахминаджат ще поискаме помощ от нашите израелски приятели.»
Господин О.К. отпи от тъмната течност, загаси пурата  и благослови всички с «За един по добър свят».
Чакам за допълнителни указания за реализиране идеята на господин О.К. за нашия ирански приятел!
Моше Машиах.

3 коментара:

  1. That's great, kinda sad though, as something in which has more truth than we want...

    ОтговорИзтриване
  2. Repugnante! sera el plan de satanas para los ultimos dias. Pero Dios esta en el trono! Que Dios bendiga a Izrael y sus palabras se cumpliran pronto.Zacarias 12!

    ОтговорИзтриване