"Не е важно какво иска народа, аз казвам от какво се нуждае." - Давид Бен Гурион

понеделник, 15 ноември 2010 г.

От Холивуд на ....Стената на плача


Възможно това е единственият случай, когато Памела Андерсон не е на преден план. Тази блондинка с пищен силиконов бюст, бивша звезда на "Плейбой" и сериала "Baywatch" пристигна в Израел в качеството на гост в проекта "Танц със звездите", който се провежда вече 5 -та година. Обаче очите на зрителите бяха приковани не към нея, а към Гили Шем Тов и Дорит Милман. За първи път в историята на конкурса на сцената излезе еднополова двойка.
Гили Шем Тов, спортен коментатор и открита лесбийка, живееща с партнъорка и своя син, а Милман - професионална танцьорка. Сложният въпрос, кой ще бъде жената и кой мъжа е решен елегантно. Партньорките ще си сменят ролите. Милман, за разлика от Шем Тов- хетеросексуалка и участвува вече пети сезон. В определени кръгове на израелското общество такава изненада не се прие много възторжено, но след показаното от Милман и Шем Тов са готови да простят и обсипят с аплодисменти. Положителни са отзивите от всички краища на страната и много държави.
Колкото до Памела Андерсон, в свободното време успява да се помоли на Стената на плача, да посети луксозен магазин. Дава своето съгласие да открие "Карнавала на изненадите", но при условие, че организаторите премахнат от щандовете стоките от кожа. А на зяпачите не бе разрешено да влизат с обувки и чанти от естествена кожа.
За доброто настроение Памела Андерсон поръчва шампанско "Дом Перпиньон" / 1200 шекела бутилка/, но получава подарък комплект козметика, златно колие и малка черна рокля, достъпна за всеки потребител.
На въпросът на един от посетителите :" Не е ли прекалено скромна тази рокля?", организаторите заявиха: "Всяка жена трябва да има в гардероба малка черна рокля. Дори и Памела Андерсон."

Няма коментари:

Публикуване на коментар