"Не е важно какво иска народа, аз казвам от какво се нуждае." - Давид Бен Гурион

понеделник, 18 октомври 2010 г.

Овадия Йосеф и неговите проклятия


Равин Овадия Йосеф - главен съдия на евреите - сварадим и глава на партията "ШАС" отново се показа рогата. По думите на равина единствена цел на гоите,/ неевреите / е служба за благото на евреите!
"Неевреите са родени само да служат на нас, евреите. Без това, те нямат място на земята, само да служат на народа на Израел" - това заявление е направено по време на съботна проповед, касаеща действията , които неевреите могат да изпълняват в събота, когато евреите не работят.
За този равин, живота на неевреите в Израел обезспечава божественост на любимците на Всевишния и предпазва загуби сред евреите.
"В Израел смъртта няма власт над тях... С езичника, бил той добър или лош, длъжен да умре, но Той му дава дълголетие. Защо? Представете си магарето ви умре, ще загубите пари. Ето защо той получава дълъг живот, за да работи добре за еврея" - добавя достопочтения равин.
И още:
"Защо са нужни езичници? Те ще работят, ще жънат, ще копаят. Ние ще седим, как ефенди и ще ядем. Затова са създадени езичниците".
Тези скандални изявления ми напомниха още едно през 2009 година, където духовния баща на партията "ШАС" заяви, че "всички мюсюлмани са тъпи, а тяхната религия отвратителна, както и самите те."
През август тази година същия рабин се изцепи, като отправи проклятия срещу водачите на палестинската автономия, начело с Махмуд Абас и им пожела страшна смърт в ада, на тях и целия арабски народ:"Нека умрат нашите врагове и ненавистници Абу Мазен и всички злодеи, нека изчезнат от земята, нека Всевишният им изпрати чума."
Коментарите оставям на Вас.

1 коментар: